Warning: include(/customers/5/9/0/armbrydning.dk/httpd.www/wp-content/uploads/avia_fonts/flaticon-sports/charmap.php): Failed to open stream: No such file or directory in /customers/5/9/0/armbrydning.dk/httpd.www/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-template-builder/php/class-font-manager.php on line 477 Warning: include(): Failed opening '/customers/5/9/0/armbrydning.dk/httpd.www/wp-content/uploads/avia_fonts/flaticon-sports/charmap.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/5/9/0/armbrydning.dk/httpd.www/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-template-builder/php/class-font-manager.php on line 477

Sådan Startede Det…

Hvordan startede armbrydning i Danmark … Armbrydning Danmark blev oprettet som repræsentant for World Armwrestling Federation.

Armbrydning Danmark blev oprettet af Tonni Christensen som var den første i danmark der deltog i WAF World Armwrestling Championsship.

Armbrydning Danmark har medlemmer der deler etik og moral og som ægte sportsfolk tager alle stor afstand fra doping og andre præstationfremmende midler da det på ingen måde har noget med sport af gøre.

Danmarks Idræts forbund  DIF godkendte Armbrydning Danmark i 2020 som det eneste forbund der kunne anerkendes som sport da vi er en del af World Armwrestling Federation som arbejder på at få sporten til de Para Olympiske Lege som er første skridt få at kunne blive en del af De Olympiske lege.

 Danmarks BrydeForbund godkendte Armbrydning Danmark og ser gerne sammen med os at vi kan få mere fokus på begge sportsgrene. 

Alle der deler vores syn på etik og moral som ægte sportsfolk kan blive en del af Armbrydning Danmark og vi vil gerne hjælpe alle som vil blive en del af denne fantastiske sport i Danmark.

Bestyrelsen

Armbrydning Danmark

VEDTÆGTER.

Love-og-vedtægter-for-Armbrydning-Danmark

Bestyrelsen

Tonni Christensen

44 år Formand

  • WAF Repræsentant i Danmark
  • Formand i Armbrydning Danmark

Erfaring:
Aktiv i Armbrydning siden 1996 .

Grundlægger af Armbrydning Danmark

Love-og-vedtægter-for-Armbrydning-Danmark ny

Laila Ndizawa

Næstformand

  • Næstformand / Talsmand i Armbrydning Danmark

Erfaring:

Dobbelt danske overall vinder

Pædagog og tidligere danser

Lindy Andersen

Kasserer

Armbrydning Danmark har den glæde at have Lindy Andersen som opstarts træner for mange nye i sporten

Armbrydning Danmark Underviser.

Tommy Henriksen

Bestyrelsesmedlem

Tommy Henriksen er menigt medlem af Bestyrelsen i Armbrydning Danmark