Sådan Startede Det…

Hvordan startede armbrydning for mig … Det hele startede da jeg en sommerdag i 1986 så filmen Over The Top en Stallone film , hvor han deltager i Verdens Mesterskabet i Armwrestling, jeg var helt vild med stemningen og atleter, samt musik fra filmen.

Årene gik hvor jeg ønskede at Armwrestling kunne komme til Danmark og jeg på nærmeste hold kunne opleve sporten , dengang var der ikke meget internet, så det var først i 2003 , at jeg så armwrestling Dansk Mesterskab Kvalifikation ville blive afholdt på et diskotek i Farum Mainstreim Diskotek.

Jeg tog ned og oplevede kvalifikationen den weekend det blev afholdt , hvor John Kalmar som dengang var det kendte ansigt i stærk mand og i armwrestling deltog.

John kalmar vandt og opnåede finale plads som foregik i TV2 Programmet DUNK som stadig den dag idag kan opleves på youtube.

Jeg prøvede allerførst armwrestling i Valby Hallen i 2004 hvor der blev afholdt DM i Armwrestling hvor John Kalmar stod for afholdelsen sammen med Sex Messen i Valby Hallen.

 Jeg kan faktisk ikke huske min placering dengang men jeg kan huske at jeg var mega nervøs og samtidig glad for endelig at opleve denne sport. 

Dengang var min teknik som en abe der skal spille fodbold på Ronaldo Niveau, og når jeg ser optagelserne fra dengang smiler jeg , for det tager lang tid at mestre teknik og styke samt hurtighed som der skal til for at opnå gode resultater.

Jeg har efterfølgende igennem de mange år opnået Dansk Mesterskab vinder samt Overall vinder til DM Nr 3 i de Nordiske Mesterskaber samt deltagelse i 7 VM og Arm Wars Deltagelse og har fået rigtigt mange bekendtskaber over hele verden.

Mødt mine helte fra Over The Top filmen , samt mødt mange armwrestling Legender

John Brzenk

Allen Fischer

Cobra Rhodes

Andrey Pushkar

Michael Todd

Mit mål i Armwrestling er selvfølgelig en dag at kunne bidrage til en dansker bliver den første World Armwrestling Champion i WAF men samtidig at kunne vise alle dem der måtte have interesse sporten hvilken fantastisk sport Armwrestling er.

Jeg har været WAF World Armwrestling Federation Repræsentant i Danmark i mange år. Armbrydning Danmark består af en bestyrelse som arbejder hen imod dopingfri armbrydning til alle.

Bestyrelsen

Tonni Christensen

44 år Formand

  • WAF Repræsentant i Danmark
  • Formand i Armbrydning Danmark

Erfaring:
Aktiv i Armbrydning siden 1996 .

Grundlægger af Armbrydning Danmark

Tonny Jensen

52 år Næstformand

  • Næstformand / Talsmand i Armbrydning Danmark

Erfaring:

Tidligere elite cykel atlet

Lindy Andersen

Kasserer

Armbrydning Danmark har den glæde at have Lindy Andersen som opstarts træner for mange nye i sporten

Armbrydning Danmark Underviser.

Tommy Henriksen

Bestyrelsesmedlem

Tommy Henriksen er menigt medlem af Bestyrelsen i Armbrydning Danmark

Ali Gøz 23 år

Bestyrelsesmedlem

    Ali Gøz er Menings Medlem af Bestyrelsen i Armbrydning Danmark