Sådan Startede Det…

Hvordan startede armbrydning for mig … Det hele startede da jeg en sommerdag i 1986 så filmen Over The Top en Stallone film , hvor han deltager i Verdens Mesterskabet i Armwrestling, jeg var helt vild med stemningen og atleter, samt musik fra filmen . Årene gik hvor jeg ønskede at Armwrestling / Armbrydning kunne komme til danmark og jeg på nærmeste hold kunne opleve sporten , og dengang var der jo ikke noget internet, så det var først i 2003 , at jeg så armwrestling Dansk Mesterskab Kvalifikation ville blive afholdt på et diskotek i Farum Mainstraim Diskotek. Jeg tog ned og oplevede kvalifikationen den weekend det blev afholdt , hvor John Kalmar som dengang var det kendte ansigt i stærk mand og i armwrestling . John kalmar vandt og opnåede finale plads som foregik i TV2 Programmet DUNK som stadig den dag idag kan opleves på youtube. Jeg prøvede allerførst armwrestling i Valby Hallen i 2005 hvor der blev afholdt DM i Armwrestling hvor John Kalmar stod for afholdelsen sammen med Sex Messen i Valby Hallen hvor den kvindelig danske mester i topløs armwrestling skulle findes blandt de strippere der arbejdede på messen. Jeg kan faktisk ikke huske min placering dengang men jeg kan huske at jeg var mega nervøs og samtidig glad for endelig at opleve denne sport. Dengang var min teknik som en abe der skal spille fodbold på Ronaldo Niveau, og når jeg ser optagelserne fra dengang smiler jeg , for det tager lang tid at mestre teknik og styke samt hurtighed som der skal til for at opnå gode resultater. Jeg har efterfølgende igennem de mange år opnået Dansk Mesterskab vinder samt Overall vinder til DM Nr 3 i de Nordiske Mesterskaber samt deltagelse i 7 VM og Arm Wars Deltagelse og har fået rigtigt mange bekendtskaber over hele verden , samt har mødt mine helte fra Over The Top filmen , og har siddet og snakket om filmen samt deres deltagelse i Over The Top . Hertil kan nævnes John Brzenk – Michael Tood – Bruce Way – Andrei Pushkar Cobra Rhodes , og mange mange flere. Mit mål i Armwrestling er selvfølgelig en dag at kunne blive World Armwrestling Champ men samtidig at kunne vise alle dem der måtte have interesse sporten hvilken fantastisk sport Armwrestling er. Jeg har været WAF World Armwrestling Federation Repræsentant i Danmark i mange år , og er således den person i Danmark der har alle tilladelser ang afholdese af Danske Mesterskaber der kvalificerer de atleter til EM og VM.

Landsholdet

Tonni Christensen

42 år

  • WAF Repræsentant i Danmark
  • Formand i Armbrydning Danmark

Erfaring:
Aktiv i Armbrydning siden 1996 deltagelse i Arm Wars World Armwrestling Championship Europeans Armwrestling Championship DM flere gange.

Laila Lazime Ndizawa

32 år

  • Næstformand i Armbrydning Danmark
  • DM vinder i højre og venstre arm + overall i 2019

Erfaring:
Mor til min søn Luca. Uddannet Pædagog, personlig træner og ernæringskonsulent. Kommende studerende på Aarhus universitet Cand.pæd.soc – sociologi – September 2019.

Tidligere elite danser og underviser i diverse former for dans.

Søren Frost Rudebeck

28 år

  • Talsmand for Armbrydning Danmark

Erfaring:

Tømrer og personlig træner.

Tidligere elite roer og konkurrerer i strongman.