HISTORIE

HVORDAN STARTEDE ARMBRYDNING I DANMARK … ARMBRYDNING DANMARK BLEV OPRETTET SOM REPRÆSENTANT FOR WORLD ARMWRESTLING FEDERATION.

Armbrydning Danmark blev oprettet af Tonni Christensen som var den første i danmark der deltog i WAF World Armwrestling Championsship.

ARMBRYDNING DANMARK HAR MEDLEMMER DER DELER ETIK OG MORAL OG SOM ÆGTE SPORTSFOLK TAGER ALLE STOR AFSTAND FRA DOPING OG ANDRE PRÆSTATIONFREMMENDE MIDLER DA DET PÅ INGEN MÅDE HAR NOGET MED SPORT AF GØRE.

Danmarks Idræts forbund DIF godkendte Armbrydning Danmark i 2020 som det eneste forbund der kunne anerkendes som sport da vi er en del af World Armwrestling Federation som arbejder på at få sporten til de Para Olympiske Lege som er første skridt få at kunne blive en del af De Olympiske lege.

DANMARKS BRYDEFORBUND GODKENDTE ARMBRYDNING DANMARK OG SER GERNE SAMMEN MED OS AT VI KAN FÅ MERE FOKUS PÅ BEGGE SPORTSGRENE. ALLE DER DELER VORES SYN PÅ ETIK OG MORAL SOM ÆGTE SPORTSFOLK KAN BLIVE EN DEL AF ARMBRYDNING DANMARK OG VI VIL GERNE HJÆLPE ALLE SOM VIL BLIVE EN DEL AF DENNE FANTASTISKE SPORT I DANMARK.

Bestyrelsen
Armbrydning Danmark