Premiere: Holdbaseret Amatør Armbrydningsturnering Lanceres i Danmark

Vi er begejstrede for at kunne præsentere den første hold-baserede amatør armbrydningskonkurrence nogensinde, hvor styrke, teknik og teamwork vil mødes i en adrenalinpumpende kamp af ren og skær kraft. Gør dig klar til et episk opgør, der vil udfolde sig i løbet af flere måneder, mens landets bedste armbrydere går head-to-head!

Denne historiske begivenhed markerer en vigtig milepæl i armbrydningens verden, da vi omdefinerer grænserne for denne ærefrygtindgydende individuelle sport. I denne banebrydende turnering vil holdene deltage i en række månedlige matchups, der viser deres kollektive færdigheder og beslutsomhed på armbryderbordet.

Turneringen følger et spændende format, der vil holde dig på kanten af dit sæde gennem månederne. Hvert hold vil bestå af 3 medlemmer, og holdene møder hinanden i spændende armbrydningskonkurrencer på både ude og hjemmebane. De kumulative resultater vil blive opgjort efter hver runde, hvilket belønner konsistens og teamsynergi.

Men det handler ikke kun om konkurrencen; det handler om at fremme et fællesskab og fejre sportsånden. Tilskuere vil få mulighed for at se forbløffende styrkepræstationer, heppe på deres yndlingshold og komme i kontakt med andre entusiaster, der deler en passion for armkamp.

Præmier og udmærkelser venter på sejrherrerne ved den store finale, hvor det bedste hold vil blive anerkendt for deres enestående dygtighed og teamwork. Men den sande belønning ligger i den opnåede erfaring, de venskaber, der er knyttet, og de minder, der er skabt under denne utrolige rejse.

Første runde afholdes i september 2023, og vi afslutter turneringen i marts 2024. Når vi kommer nærmere vil vi komme med mere info, herunder selve reglementet for turnering.

Lad os skabe historie sammen ved den indledende Team Arm Wrestling Tournament! Vi ses til første kamp!

Tonni Christensen

Formand Armbrydning Danmark

Scroll to Top