Om World Armwrestling Federation

World Armwrestling Federation er den internationale organisation der varetager hele verdens interesser for armbrydning, armlægning eller armwrestling – kært barn mange navne!

Armbrydning Danmark har været officient medlem af WAF siden 2003, og vi er med da WAF arbejder på at få Armwrestling godkendt til Olympsie Lege.

Det første bliver dog afprøvet under de Para Olympiske lege .

The Olympic Channel har nu samarbejdet med WAF om at vise World Armwrestling Championship på deres kanal så alle kan se hvad sporten går ud på . AIMS og United Through Sport .

World Armwrestling Federation (WAF) modtog forlængelsen af ​​anerkendelse af Det Internationale Paralympiske Udvalg (IPC)

World Armwrestling Federation (WAF) glæder sig over at meddele, at Det Internationale Paralympiske Udvalg (IPC) er blevet udvidet status som ”IPC Anerkendt International Federation (IF)”. Para-Armwrestling er den nye, der er godkendt af IPC-terminologi med hensyn til WAF Armwrestling Paralympic Movement.

Vi er stolte hos Armbrydning Danmark over at få lov at deltage i de indledende øvelser før det går løs.

Denne udvidelse af IPC-anerkendelse er resultaterne af kontinuerlig indsats for at udvikle par-armwrestling. Forberedelserne til 2024 Paralympiske spil er i gang.

https://www.paralympic.org/the-ipc/recognised-international-sport-federations

International Paralympic Committee (IPC) er en international non-profit organisation og det globale styrende organ for Paralympic Movement. Grundlagt i 1989 er dens mission at gøre det muligt for paralympiske atleter at opnå sportsudmærkelse og inspirere verden.


Om WAF
World Armwrestling Federation (WAF) er den internationale regerende organisation for sporten ARMWRESTLING, der blev oprettet i 1977, sammensat af mere end 70 National Federation og seks kontinentale federationer.
Organisationen er i overensstemmelse med WADA-koden.

Vidste du at armwrestling Championships for handicappede startede i 1996 og den vigtigste årlige begivenhed er verdensmesterskabet i armwrestling som finder sted hvert år?

Er du interesseret i armwrestling internationalt, henviser vi til

www.waf-armwrestling.com

Scroll to Top