World Armwrestling Federation 1977

World Armwrestling Federation

World Armwrestling Federation har Armbrydning Danmark været medlem af siden 2003, og vi er med da WAF arbejder på at få Armwrestling med som OL diciplin . Det første skridt for at komme med som OL diciplin er at sporten først bliver afprøvet under de Para olympiske lege .

The Olympic Channel har nu samarbejdet med WAF om at vise World Armwrestling Championship på deres kanal så alle kan se hvad sporten går ud på . AIMS og United Through Sport .

World Armwrestling Federation (WAF) modtog forlængelsen af ​​anerkendelse af Det Internationale Paralympiske Udvalg (IPC)

World Armwrestling Federation (WAF) glæder sig over at meddele, at Det Internationale Paralympiske Udvalg (IPC) er blevet udvidet status som ”IPC Anerkendt International Federation (IF)”.
Para-Armwrestling er den nye, der er godkendt af IPC-terminologi med hensyn til WAF Armwrestling Paralympic Movement.

Denne udvidelse af IPC-anerkendelse er resultaterne af kontinuerlig indsats for at udvikle par-armwrestling. Forberedelserne til 2024 Paralympiske spil er i gang.

https://www.paralympic.org/the-ipc/recognised-international-sport-federations

International Paralympic Committee (IPC) er en international non-profit organisation og det globale styrende organ for Paralympic Movement. Grundlagt i 1989 er dens mission at gøre det muligt for paralympiske atleter at opnå sportsudmærkelse og inspirere verden.

Om WAF:
World Armwrestling Federation (WAF) er den internationale regerende organisation for sporten ARMWRESTLING, der blev oprettet i 1977, sammensat af mere end 70 National Federation og seks kontinentale federationer.
Organisationen er i overensstemmelse med WADA-koden.
Armwrestling Championships for handicappede startede i 1996.
WAF’s vigtigste årlige begivenhed er verdensmesterskabet i armwrestling, 2020

16 – 24 maj Ungarn european Championship

19- 27 september Georgien World Championship

www.waf-armwrestling.com