Historien om Tonni Christensen

Jeg er grundlægger for Armbrydning i Danmark samt den første fra Danmark til at deltage i WAF World Armwrestling Federation Verdensmesterskab.

Denne side handler om hvordan mit liv er omkring Armbrydnings livet samt mit arbejde med unge der har fået en skæv start på livet bla.

Det som armbrydning er for mig er intensitet fokus og styrke om at få modstander til at give op eller besejre ham som står foran mig på den anden side af bordet.

Igennem mange år i Armwrestling Verden har jeg fået mange venner samt respekt fra de bedste i sporten både som atlet og person ,og det er noget jeg gemmer i mit hjerte altid,samt jeg ofte rejser til store armwrestling events for at møde venner fra rundt om i verden.

Jeg er en person som går op i at man skal udvikle sig som person igennem livet og dette har ført mig til Frømandskorpset Logistik Sektion tilbage i 2018.

Her lærte ting som aldrig give op og når man får ros for den tid jeg tjente i Frømandskorpset så er dette også noget jeg gemmer i mit hjerte.

Det jeg ønsker bla med denne side er at besøgende på Armbrydning.dk skal lære mig at kende som Armbryder og ting jeg står for  og som person.
Doping er noget jeg tager stor afstand fra som person og atlet da jeg ikke mener dette høre sig til for en rigtig atlet, men skal man tage doping så forventer jeg man er ærlig omkring dette, men det er stadig tabu emne så meget få vil stå frem og erkende de indtager dette.
Doping gør dine muskler stærkere men ikke dine sener og dette gør at man typisk ser biceps ryger af overarms knoglen pga musklen er stærkere end senen kan holde til.
Udover armbrydning er jeg
  • Skydeleder på pistol
  • Mentor for unge der typisk bliver moppet
  • Optaget af psykologi og udvikling 
  • Lykkelig gift og far
  • Bor i Nordsjælland